AMERICAN RIDE

POWERED BY GENERAL TIRE

Добијте прекрасно
возење со
Ford F150 и General Tire

Кога?

22. 9. 2019

23. 9. 2019

Каде?

Во центарот на градот Скопје

Како?

Аплицирајте за возење подолу или начекајтеAmerican Ride во центарот на градот од 11:00 до 16:00 часот на локациите што можете да ги видите на мапата.

Аплицирајте за возење

Кликнете на „Аплицирајте тука“, изберете го времето и локацијата на Вашиот American Ride и можеби ќе пристигнете со стил.

Успешно аплициравте

Ние ќе ве известиме дали сте избрани за American Ride
Кога?

22. 9. 2019

23. 9. 2019

Каде?

Во центарот на градот Скопје

Како?

Аплицирајте за возење подолу или начекајтеAmerican Ride во центарот на градот од 11:00 до 16:00 часот на локациите што можете да ги видите на мапата.

Аплицирајте за возење

Кликнете на „Аплицирајте тука“, изберете го времето и локацијата на Вашиот American Ride и можеби ќе пристигнете со стил.

Успешно аплициравте

Ние ќе ве известиме дали сте избрани за American Ride